Recensies

Dinsdag 7 november 2023

Noor had gisteren voor de eerste keer zwemmen op haar nieuwe middelbare school. De sportleerkracht vroeg haar tijdens de les of ze in een zwemclub zit omdat ze zo snel en goed zwom. Ze kon trots vertellen dat ze 2 jaar in het No Limit Team zat. Ondanks het feit dat we haar soms moesten forceren om naar de trainingen te gaan. Vorige week kon ze ook goed mee voetballen met de neefjes en sprinten op het strand.

Dat is echt jullie verdienste! Door jullie dagelijkse inspanningen om in elk kind de sportieve mogelijkheden naar boven te halen ongeacht talent of niet. Dat verdient een compliment! Dank je wel. (Karen Blondeel)

Dinsdag 16 februari 2021

Reacties op themakamp “Verkleedfeest” Multi Water Move

Enorm bedankt voor de super begeleiding; Onze Fons amuseert hem enorm! Dikke pluim voor jullie allemaal!!! (M. Van Waesberghe)

Bedankt, jullie zijn toppers! (K. Verhaeghe)

Zo fijn om te zien! Bedankt voor jullie inzet! (K. Vercoutere)

 

Dinsdag 30 oktober 2018

Bij deze nogmaals bedankt voor de begeleide trainingen! De vooruitgang die ik dankzij nlt geboekt heb op 9 maanden tijd ligt boven mijn verwachtingen. Jurgen Moreau (No Limit runner)

 

Zaterdag 23 juni 2018 …Bedankt aan alle juffen

Op Moovie’s tuinfeest (afsluiter van het seizoen) kregen we deze fijne attentie met volgende tekst van Mateo:

Bedankt aan alle juffen voor het voorbije sportastische jaar, om de zin in sport nog méér op te krikken en om begrip te hebben voor de “wacht-nog-eventjes-ik-heb-wat-schrik” momentjes. Fijne vakantie. Mateo

 

Maandag 12 februari 2018 …Proficiat aan alle jeugdclubs

In een digitale nieuwsbrief maakt Triatlon Vlaanderen de subsidiebedragen kenbaar die ze voor 2017 aan haar erkende jeugdclubs heeft toegekend. NLT 2.0 is de numero uno.

 

Woensdag 10 januari 2018 …Moovie is jarig

Alice vond het toppie! Heel erg bedankt voor alles wat jullie voor de kids doen.

Justine Verplancken

 

Woensdag 25 oktober 2017

Het Movie project is alvast een succes voor Mateo want hij weet perfect wanneer hij wat mag doen of het turnen of zwemmen is met de juffen ?

Mvg Pauline

 

Zaterdag 21 oktober 2017

Hallo NLT-ers,

Ik heb met veel interesse jullie presentatie over jullie jeugdwerking gelezen. Amai ! Proficiat ! Zeer, zeer goede PP en nog betere uitwerking van jullie project. Wat een mooi parcours ! Wat me vooral zeer leuk lijkt is jullie MWM … hebben jullie dit zelf doorontwikkeld ? En hoe gaat zoiets concreets in zijn werk ?

Ik vraag dit omdat wij steeds moeten zoeken naar nieuwe instroom in onze jongste groep … mss is dit een perfecte oplossing voor ons?

Mario Appermans

Triatlon Team Limburg

 

Woensdag 14 december 2016

Het No Limit Team krijgt voor zijn jeugdwerking, samen met nog 2 andere Vlaamse clubs, de grootste onderscheiding. Wij zijn erkend als vijfsterren jeugdclub.