Wie zijn wij?

Missie

No Limit Team 2.0 is de Zuid-West-Vlaamse multisportclub die een compleet sportaanbod van A tot Z aanbiedt in het zwemmen, fietsen en lopen en in combinatieformats zoals triatlon, duatlon, aquatlon en aquabike.

Deze sporten worden aangeboden op 3 verschillende niveau’s (fun, competitie, performance) en aan 3 leeftijdsgroepen (jeugd, senioren, masters).

Hierbij wordt van jongs af aan sterk ingezet op talentontwikkeling en verdere professionele ondersteuning.

 

Visie

No Limit Team 2.0 wil een stabiele multisportclub worden met bijzondere aandacht voor een complete ontwikkeling in de verschillende aangeboden sporten.

No Limit Team 2.0 wil met zijn breed aanbod meehelpen aan het realiseren van de persoonlijke en professionele doelstellingen van elk lid, ongeacht niveau of leeftijd.

Door de samenwerking met gekwalificeerde trainers en een professionele omkadering (zowel medisch als ethisch), wil NLT 2.0 in staat zijn om complete atleten te vormen.

NLT 2.0 wil zijn ambities uiten door met haar atleten medailles te behalen op Belgische kampioenschappen en selecties in de wacht te slepen voor Europese & Wereld kampioenschappen en Olympische Spelen.

 

Waarden

  1. Ambitieus
  2. Professioneel
  3. Innovatief
  4. Maatschappelijk geëngageerd 
  5. Duurzaam