Woord van de voorzitter

Beste No Limit Team vrienden,

Terwijl de volwassen triatleten genieten van een welverdiende rustperiode is de jeugd na 3 weken rust opnieuw gestart met de voorbereiding van het nieuwe seizoen.

Het bestuur, de werkgroepen en de sportieve cellen maken van deze “kalme” periode gebruik om het voorbije seizoen te evalueren en het nieuwe seizoen minutieus voor te bereiden. En om de spanning nog wat op te drijven, moeten wij ook nog eens op zoek gaan naar bedrijven die in het No Limit Team een ideale partner willen zien om via het triatlon hun visie, hun missie en hun normen en waarden uit te dragen.

Ja dus. In 2017 starten wij met nieuwe kledij. Het zal voor iedereen aanpassen zijn. De rood-witte NLT pakjes gaan binnenkort niet meer te zien zijn in het straatbeeld. Het zal voor iedereen even wennen zijn.

Over het voorbije seizoen kunnen wij heel duidelijk stellen dat de hoge verwachtingen die wij hadden gesteld ruimschoots zijn gehaald. Iedereen tevreden dus zou je denken. Voort doen zoals we bezig zijn. Genieten van de fantastische resultaten . Het succesrecept in copy-paste toepassen voor het seizoen 2017. Met het hoofd in de wolken zitten. Zich triomferend op de borst kloppen. Dat is wat vele clubs in onze plaats zouden doen. Wij niet dus.

Onze naam alleen al NO LIMIT TEAM, verraadt ons DNA. Een doel bereiken is voor ons niet meer dan bepalen waar de start van het nieuwe target ligt. In onze genen zit onmiskenbaar volgende quote vervat; “challenge your limits, don’t limit your challenges”.

Tegelijk moeten wij ook nederig zijn en toegeven dat niet alles is verlopen zoals wij het in gedachten hadden. Uit de evaluatie en uit de input die wij van onze leden en onze trainers hebben gekregen weten wij dat er nog werk aan de winkel is. Op vele punten beter doen dan in het verleden is een challenge die het NLT met open vizier aan zal gaan.

Het NLT is een club die het zich bewust niet gemakkelijk maakt. Voor iedereen willen wij het beste van het beste. Voor zowel Multi Water Move, Multi sport³, jeugd recreatief, jeugd competitief, jeugd High performance, volwassenen fun, volwassenen competitief willen wij telkens een stapje verder gaan. Wij hopen dat uiteraard met iedereen van jullie te kunnen realiseren. Uiteraard kunnen wij dit niet alleen. Wij rekenen dus volop op de broodnodige medewerking van iedereen.

Op 22 oktober organiseren wij in Avelgem de laatste infovergadering voor onze leden. De volwassen gaan in een overzichtelijke presentatie de werking voor volgend seizoen uitgelegd krijgen. Na de infovergadering wordt iedereen uitgenodigd op onze jaarlijkse BBQ. Het moment bij uitstek om plannen te smeden, dure eden te zweren, uitdagingen te formuleren, gezellig samen iets te eten en te drinken, van gedachten te wisselen, de sfeer van de club te snuiven, te genieten.

Het NLT hoopt u daar allemaal talrijk aanwezig te mogen ontvangen.

Voorzitter

Johan Van Wonterghem.