Update Ride for Parkinson’s. Fietsen voor het goede doel.

Een tijdje geleden hebben we een “save the date” uitgestuurd voor een rit met Parkili (Ride for Parkinson’s). Deze tocht (19 september !) komt nu wel heel snel naderbij dus wensen we toch even de praktische kant nader toe te lichten.

Er zijn verschillende mogelijkheden en zo willen we een zo breed als mogelijk publiek aanspreken. Het aanbod is geldig voor leden van alle afdelingen van de club maar uiteraard kunnen ook ouders en sympathisanten deelnemen. Om het één en ander praktisch te regelen vragen we u wel om te laten weten of u aanwezig zal zijn en gelieve dan ook een bericht te sturen naar Kris Lammens met 1/ uw optie (die-hard/twister/family) en 2/ de namen voor wie u een bericht stuurt (dus bv. mail naar lammens.alliet@skynet.be met 1/ twister & 2/ Hans+Marloes). Op die manier hebben we een overzicht en weten we ook op wie we moeten wachten (of net niet). Wie meerijdt zonder verwittigen is uiteraard welkom, maar dan worden de beschikbare plaatsen eerst verdeeld over de mensen die ons wel een bericht hebben gestuurd.

  • Die-hard : vertrek om 7h30 van aan de parking tegenover Lago Zwevegem (aan de atletiekpiste) voor een rit van 70km tot in Lokeren – in Lokeren volgt de wegrit van 82km.
  • Twister : vertrek om 10h in Lokeren voor de tocht van 47km en aansluitend met de fiets naar huis (rit van 70km).
  • Family : vertrek van in Lokeren zelf voor de tocht van 82, 47km of 27km. We gaan voor een gezamenlijke start om 10h.

Aangezien we nog geen zicht hebben op wie er allemaal meegaat, kunnen we geen groepen samenstellen met het exacte tempo. Hou er wel rekening mee dat we om 7h30 stipt moeten vertrekken om tijdig in Lokeren aan te komen en dat er dan op een gemiddelde van 28km/h wordt gerekend. In groep is dit zeker doenbaar maar hou wel rekening met uw eigen kunnen. Uiteraard is er wel minder tijdsdruk voor de rit huiswaarts. Om de Twisters niet te laten wachten totdat de Die-Hards of de Family82 klaar zijn met hun rit in Lokeren zullen zij wellicht ten laatste om 12h huiswaarts willen keren. Dit wil zeggen dat de rit van de 47km zonder tijdsdruk wordt uitgereden en dat er naderhand tijd is om in Lokeren nog te genieten van een drankje, het gezelschap of beide.

Er wordt gezorgd voor vervoer NAAR Lokeren en vervoer TERUG vanuit Lokeren voor personen en fietsen. Om dit correct te kunnen regelen is uw bevestiging dus wel noodzakelijk.

Voor wie alleen de trip naar Lokeren wil maken (Family) kan dit op eigen initiatief (adres : Wulteputte NV, Mosten 19 te 9160 Lokeren). Er wordt echter ook voorzien om samen te rijden en dan is de afspraak (ten laatste) om 8h45 aan de parking tegenover lago Zwevegem (aan de atletiekpiste). Eventueel kan er dan nog aan carpooling worden gedaan.

We hopen dat dit event op ruim enthousiasme wordt onthaald en dat we onze kleuren uitvoerig en ‘en masse’ kunnen verdedigen in Lokeren (check zeker even de website voor meer info of andere activiteiten).
Uiteraard staat dit open voor ALLE leden van de club (om het even welke discipline). De korte rit van 27km zorgt er voor dat er werkelijk geen instapdrempel is hiervoor. We zouden de inschrijvingen (5€ per persoon vanaf 10 jaar) ter plaatse regelen. Er is een bevoorradingspost voorzien van de organisatie en deze is telkens ongeveer halfverwege de rit. Ook bij aankomst zal er de mogelijkheid zijn voor een natje en een hapje, met muziek en kinderanimatie.

No Limit Team