Trop is trop

Een correct wedstrijdverslag opmaken van het voorbije weekend, zonder iemand voor de borst te stoten, is teveel. En teveel is trop. Vandaar dat ik mij ga beperken tot een paar in het oog springende vaststellingen.

Met uitzondering van de halve triatlon in Leuven was NLT op alle Vlaamse wedstrijden, aangevuld met Seneffe, aanwezig tijdens het drukke Pinksterweekend. Langs Vlaamse wegen kom je overal het No Limit Team tegen!

Dat onze jeugdige triatleten, tijdens de voorbije voorbereidingsperiode, een grote stap voorwaarts hebben gezet was geen geheim. Maar dat de sprong zo groot is verbaasde iedereen die in Sint-Laureins aanwezig was. Merten Breye en Lotte Vandekerckhove waren de uitschieters bij uitstek.  Arbeid adelt!

Pinkstermaandag staat synoniem voor de duatlon van Elsegem. Ook daar kwamen onze atleten (M. Cottenie, S. Hocedez, E. Keuppens, B. Secember) in de schijnwerper (1 top 5 plaats & 2 top 20 plaatsen). Chapeau!  Ook duatleten zijn complete atleten!

Onze meer gefortuneerde atleten (grapje) trokken naar de Golf Ter Hille Triatlon van Koksijde. Zij brachten, elk op hun niveau, de uitdaging tot een goed einde en wisten te genieten van het uniek kader. Sport en beleving, een unieke match!

De zwemloop in Izegem kleurde blauw. Gerrit De Simpelaere had zijn handen vol om de vele nieuwkomers wegwijs te maken in het zwemloop gebeuren. Ook sportief mochten de prestaties gezien worden. NLT was goed voor 11 podiumplaatsen. Teveel om op te noemen. Trop is trop. Eén ding is zeker de NLT toekomst is verzekerd!

Dikke merci aan iedereen die tijdens dit weekend de NLT kleuren verdedigde. Dit is een hart onder de riem voor iedereen die zijn steentje bijdraagt tot onze clubwerking.