Testevent “Run on clouds” 8 november 2022 Sport Lauwers

Sport Lauwers is één van onze trouwe partners die op dinsdag 8 november 2022 een testevent organiseren in samenwerking met On Running.

Jullie krijgen de mogelijkheid om 2 modellen van On Running uit te testen de Cloudgo en de Cloudflyer 4. Starten kan tussen 19u en 21u. Ideaal dus om eens een specialere training te voorzien 😊 Wij voorzien een uitgestippelde route. Dit zal een rondje van ongeveer 2/2,5KM. Deze kunnen dan zoveel als gewenst gelopen worden.

Startplaats is aan de winkel zelf (Larstraat 98 8930 Lauwe).

Wie deelneemt aan het testevent maakt kans om een paar gratis loopschoenen van On Running te winnen.

Tijdens het testevent wordt ook nog testmateriaal voorzien van Polar, BeeSeen en High5. Polar (sporthorloges & hartslagmeters) komt een nieuw model  voorstellen. BeeSeen (reflective gear & lights) voorziet testmateriaal om uit te testen tijdens het event. High5 ( Sport & energydrink) zorgt voor een energydrink na het lopen.

Achteraf voorzien we wat ruimte om nog vragen te stellen over de producten en om nog wat bij te praten met elkaar. Wij zorgen hiervoor nog voor een hapje en een drankje.

Het testevent is helemaal gratis!

We vragen enkel om op voorhand in te schrijven via onderstaande link.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScv192zhGS2wtera2pgHwHux4_0QgnMAdSHrZtL9XukGOFhNA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Zo kunnen we een goede inschatting maken van het aantal deelnemers, mocht iemand dit vergeten is dit natuurlijk geen ramp.

Wij bevelen dit testevent dan ook warm aan vanuit de club.

Stefaan Depaepe