Teambuilding Durbuy

Vrijdag zijn we met hoge verwachtingen afgezakt naar het teambuildingsweekend in Durbuy en deze hoge verwachtingen werden volledig ingelost! Iedereen geland na wat files onderweg was de eerste uitdaging wie slaapt bij wie.  Het leek toch wat veiliger om de vrouwtjes samen  op een kamer en de mannen samen op een kamer.  En dan de jeugd verdeeld over de rest.  Na het verkennen van de kamers en het uitpakken van al dat sportgerief (de één had al iets meer mee dan de ander), konden we al aanschuiven aan de lange tafels voor ons eerste avondmaal van het weekend : stoofvlees met frietjes. Plots was het stil aan tafel.  Dit was al super lekker, dat beloofd voor de rest van het weekend!  Om dit lekkere eten toch maar wat te laten zakken hebben we allen samen een avondwandeling gemaakt door het sfeervolle Durbuy.  En daarna voor de jongere jeugd bedtijd en voor de oudere jeugd was het nog wat nakeuvelen en op naar zaterdag.

Zaterdagmorgen was de één al vroeger op dan de ander (voor een vroeg douchke of een vroege looptraining). Maar na het ontbijt met pistolekes waren de clubleden klaar voor een loopke van 10km in de mist vanuit Durbuy.  De iets minder sportievelingen vertrokken voor een pittige beklimming om Durbuy eens vanuit de hoogte te zien.

‘s Middags moesten de lege magen weer eens gevuld worden.  En hoe kan het beter na en voor het verder sporten met een super lekkere spaghetti!  In de namiddag scheen de zon al zalig en was het al lekker genieten in de zon.  De fietsers waren er volledig klaar voor om te vertrekken op hun tocht Er waren  verschillende tochten uitgestippeld door Wouter Pappijn.(chapeau voor de tochten)   Dus keuze genoeg.  De vrouwen en de jeugd reden 75 km met 850 HM, de mannen reden 75km met 1250 HM.  Na de tocht was iedereen moe maar voldaan van de mooie fietstocht.

Voor de niet of toch iets minder sportievelingen was er een adventure tocht voorzien.  Met z’n tienen, de één al iets stoerder dan de ander een hangbrug en een indianenbrug overwonnen. En daarna de rappel. En met de kers op de taart : de death ride

Na de zonnige en zéér sportieve namiddag, wat smaakt er dan meer dan een BBQ royal?  En royaal was ie wel!  En daarna iedereen op tijd terug het bedje in want morgen is het terug vroeg dag!

Zondag voormiddag vrije keuze voormiddag : zwemmen in het zwembad van Durbuy.  Er waren speciaal twee baantjes voor twee uur voorzien voor ons.  Héél mooi en aangenaam zwembad enkel jammer dat het zover is om nog eens te gaan zwemmen.  Enkele zijn ipv te zwemmen nog vertrokken om te fietsen, MTB’en of te lopen of te lopen en te zwemmen.

Jammer maar een weekend bestaat maar uit twee dagen en het was al tijd om de valiezen te pakken. ‘s Middags, hoe kan het ook anders zéér lekker gegeten met als dessert zelfs pannenkoeken! En dan afscheid en richting huiswaarts. Jammer! Dit was een super geslaagd weekend!
Met als volgende :

* In Durbuy zijn er veel kabouters te vinden!

* De kriek  nogal rap op was!

* Vrijdagavond Bernadetje gezien aan de grot! Et tu ne peut pas penetrer le lac de Durbuy

* Snurken ideaal is om je tegenstanders af te matten!

* Dat je voor twee dagen geen 7 sporttenues nodig hebt!

* Nu weten we wat het  lievelingsliedje van een vrouw is als ze haar man mist!

* Ge kunt daar al om 5h opstaan om te douchen!

* Voorzichtig opstaan om te gaan lopen zonder iemand wakker te willen maken en dan je wekker vergeten af te leggen!

* Een dik boek meehebben om te lezen hem overal meenemen maar eigenlijk maar een paar bladzijden kunnen lezen!

* ONZE LEUZE tijdens het sporten : Goan,Blijven goan!

* En valt er iets tegen moet je maar denken : Da zijn d’Ardennen!

BEDANKT AAN KURT EN RAF.   Volgend jaar hopelijk terug en aan allen van NLTeen ABSOLUTE AANRADER !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anka (echtgenote Kurt Carlier)