T³ Series 2015

Beste atleten

Het No Limit team houdt er aan iedereen van de club oprecht te bedanken die heeft deel genomen aan de T3 Series. De doelstellingen werden zowel bij de dames als de heren gerealiseerd. Bij de heren moesten wij absoluut vermijden dan wij zouden degraderen naar de 2de divisie. Door jullie engagement tot en met de laatste wedstrijd in Lille blijven wij volgend jaar in de hoogste afdeling actief. Bij de dames was het de bedoeling om niet als laatste te eindigen. Deze “vernedering” hebben onze moedige dames ons bespaard. De heren hielden aan de finish 3 ploegen achter zich. Onze dames gaven 2 ploegen nog het nakijken.

Mission accomplished!!!

Tot slot willen wij iedereen bedanken die onze atleten hebben gesteund om de soms ongelijke strijd aan te binden met de tegenstanders. Wij hebben ook het gevoel dat iedereen die aan de Series heeft deelgenomen met een tevreden gevoel terugkijkt op deze wedstrijden.

Vorige week, op de vergading van de VTDL hebben alle clubs en organisatoren gezegd dat de T3 Series op alle vlakken een schot in de roos waren. Het is dus evident dat er volgend jaar weer T3 Series zullen georganiseerd worden. Het NLT rekent alvast weer op ieders enthousiaste medewerking.

Het NLT heeft te kennen gegeven dat zij graag op 29 mei 2016 opnieuw de manche van de relay zouden willen organiseren. Wij hopen dus heel erg dat wij volgend jaar in Zwevegem opnieuw gastheer mogen zijn van deze aantrekkelijke formule in het triatlon.

Voorzitter Johan Van Wonterghem