S.O.S. Bart !!!

Beste atleet, ouder, sympathisant,

Als actieve of passieve triatlonliefhebber wenst iedereen dat er op regelmatige basis wedstrijden georganiseerd worden. Om deze wedstrijden veilig en vlot te kunnen laten doorgaan is de inzet van vele vrijwilligers onontbeerlijk.

Voor de eerstvolgende wedstrijden die door NLT georganiseerd worden heb ik dan ook eind april naar jaarlijkse gewoonte een oproep gelanceerd om jullie warm te maken zich hiervoor in te zetten. Ondertussen zijn we een tweetal weken verder en hebben er slechts een 10-tal personen gereageerd, waarvoor ik hen wel hartelijk bedank ! Jammer genoeg kunnen we met zo weinig helpende handen niet veel uitrichten, en indien we niet voldoende vrijwilligers hebben zou dit er kunnen op uitdraaien dat we de wedstrijd op 29 mei zullen moeten annuleren !!!

Bespaar alle atleten de ontgoocheling en bespaar de club ook de rode wangen door eens de persoonlijke doelstellingen in te ruilen voor vrijwillige medewerking aan dit mooie sportieve evenement. Dit komt zeker ook de interne teamspirit en de verbondenheid tussen atleten en sympathisanten ten goede.

Daarom nogmaals de dringende oproep om u op te geven als vrijwillige medewerker bij de organisatie van de Joli-triatlon op volgende dagen :

  • Op zaterdag 28 mei vanaf 9u : 20 vrijwilligers, opbouw parcours
  • Op zondag 29 mei vanaf 8u30/9u : 70 vrijwilligers, wedstrijddag

Je kan jezelf opgeven via mail naar bart.gerryn@telenet.be . Er zijn vele verschillende taken, ook voor de bereidwillige jeugd (15 en +) die niet kunnen deelnemen aan de wedstrijden kunnen er gepaste taken voorzien worden. Enkel indien er op de wedstrijddag voldoende vrijwilligers zijn kan er terug voorzien worden om ouders vrij te stellen tijdens de wedstrijd van hun eigen jeugd !

Hopelijk mag ik jullie aanmelding snel en in grote getale ontvangen, zo kan ik de lijsten tijdig en stressloos opmaken, en kan ik de definitieve taakverdeling 1 week voordien aan iedereen toesturen.

Vriendelijke & sportieve groeten, Bart Gerryn 0472/180-744

PS : Gelieve de volgende evenementen ook aanstippen in de agenda :

  • Zwemloop NLT Zwevegem : zondag 3 juli 2016
  • Clubkampioenschap te Zwevegem : zaterdag 16 juli 2016 (met BBQ nadien !!)
  • Clubfeest te Avelgem : zaterdag 22 oktober 2016
  • Feesteloop te Avelgem : zaterdag 5 november 2016