Sfeer maak je zelf

Een nieuw seizoen, veel atleten, grootse plannen, veel verwachtingen, …

De rustperiode van oktober werd door ons allen gebruikt om even terug te kijken op de vele sportieve uitspattingen, de vele uren trainingsarbeid, de vele weekplanningen en aanpassingen ervan ifv gezin, werk, hobby’s, … Wat kan anders?, wat kan beter?, … je zal altijd wel een puntje vinden waar het beter kan: nobody en nothing is perfect !!

NLT is reeds enkel jaren heel sterk aan het evolueren, aan het groeien, volwassen aan het worden, …noem het maar zoals je wil maar alles met enkele duidelijke doelen: kwalitatieve expansie leidend tot sportieve successen, mens sana in corpore sano, maar vooral veel fun en plezier. Rome is niet op één dag gebouwd, ook dit meerjarenplan dus niet. In de informatiesessies van zowel jeugd als volwassenen zagen we dat NLT duidelijke plannen heeft voor elk lid van haar club. Het werd ook duidelijk dat het de opmerkingen en verzuchtingen wel degelijk goed gehoord werden, wat terug te vinden is in het uitgebreid pakket dat wordt aangeboden. Kosten nog moeite werden gespaard om er iets uniek van te maken.

Nu is het aan ons, de atleten: de grond is er, de nodige voedingsstoffen, de zaadjes, … de groeiende plantjes moeten wij zelf verzorgen, dat kan je via geen enkel plannetje automatisch laten komen. Als ik de enthousiaste gezichten zie op de sfeervolle eerste trainingen, de feestrijke zwemmarathon, ….dan kan ik enkel besluiten dat onze kleine plantjes sterke bomen zullen worden dit jaar.

Sammy Coulembier