Rij jij ook mee naar Sluis op zondag 15 maart 2020?

Op 15 maart 2020 gaat de 27ste editie door van de Zwinstedenloop te Sluis. Een volgehouden traditie wil dat hier veel NLT’ers, van jong naar oud, aan mee doen. De traditie om naar Sluis te fietsen is (letterlijk) wat verwaterd (en ook een beetje vervroren). We willen toch een nieuwe poging wagen.

We voorzien twee groepen :

  • Groep 1 (de traagste groep) vertrekt om 7.30 u aan het clubhuis in Zwevegem en fiets aan ongeveer 25 km per uur gemiddeld.
  • Groep 2 (de snelste groep) vertrekt om 8.15 u aan het clubhuis in Zwevegem en fiets aan ongeveer 30 km per uur gemiddeld.

De bedoeling is om zeker tegen 11.00 u in Sluis te zijn, waar we worden ontvangen met een kopje warme thee en wat suikers. De starturen kunnen worden aangepast in functie van het weer. Bij zwaar regenweer wordt er afgelast.

Het parcours is supermooi. 90% van de tijd fietsen we langs jaagpaden naast het water (Leie en afleidingskanaal van de Leie). De afstand is iets minder dan 80 km.

Wie fietst er mee ? Ook ouders, niet-leden, en partners zijn welkom, tegen betaling van een dagverzekering. Wil iedereen die zin heeft om mee te fietsen dit melden op info@nlt.be, zodat we dit in goede banen kunnen leiden ?

Voor zij die aansluitend of enkel aan de Zwinstedenloop wensen deel te nemen verwijs ik jullie graag door naar https://www.zwinstedenloop.nl/  Inschrijvingen voor de Zwinstedenloop dienen jullie zelf te regelen. Vooraf inschrijven kan tot en met zondag 8 maart 2020.