Omdat het zo duidelijk is …

Genieten, genieten en nog eens genieten…

Het seizoen is nu goed en wel op gang geschoten. Ruddervoorde had de eer om het duatlonseizoen te openen. Doornik mocht op zijn beurt het eerste echte Belgische triatlonweekend op gang trekken. In zowel Doornik en Ruddervoorde was het NLT aan het feest. Podiumplaatsen en andere ereplaatsen waren weggelegd voor vele van onze leden.

Al deze prestaties zijn wat mij betreft een voorbode van nog veel schoons dat er zit aan te komen. Ik zal uitleggen waarom ik er zeker van ben dat dit zo zal zijn. Deze woensdagmiddag was ik zoals zo vaak op de looptraining aanwezig.Het weer zat mee en de opkomst voor de training was weer enorm. Bijna 100 NLT atleten komen wekelijks naar de piste van Zwevegem voor waarschijnlijk de fijnste training van de week. Ik wil de zwem – en fietstrainingen niets te kort doen, maar de vibes die je elke woensdag voelt op en rond de piste zijn zo indringend dat je het sportplezier hoort, ziet, voelt, proeft en ruikt tegelijk.

Vandaag heb ik en nu weet ik heel goed waarom, de zekerheid ervaren dat wij met onze club dit jaar een uitzonderlijk sterk sportief jaar gaan meemaken. De gedrevenheid, het plezier, de wil, de kameraadschap ondereen, het mooie weer (behalve de laatste 10 minutenJ ), de vastberadenheid, het karakter, de goesting, de liefde voor de sport, het respect voor mekaar, de blijheid, de zelfzekerheid, de vrijheid en het geluk droop niet, maar spoot ervan af bij zowel de atleten als bij de trainers. Dit zijn de vibes die ik heel intens heb waargenomen en die mij gerust stellen dat wij met zijn allen heel erg goed bezig zijn.

Bedankt aan iedereen die een aandeel heeft in dit onstopbaar sport-epos.

Sportieve groet

Johan Van Wonterghem

Voorzitter No Limit Team.