No Limit Team atleten knallen op testevent in Willebroek

Voor het eerst dit jaar konden Belgische triatleten dit jaar uitzoeken of zij de coronaperiode goed hebben doorgemaakt. Afgelopen weekend werd in het kader van talentherkenning en de selectieprocedure voor de EK’s duatlon en triatlon een coronaveilig test event georganiseerd in Willebroek.

De resultaten van onze No Limit Team performance atleten waren echt fantastisch te noemen vooral omdat er niet specifiek naar dit testevent werd toegewerkt. Cato werd buiten haar eigen verwachtingen mooi 1ste bij de beloften.De  zware trainingsweek die ze met StarCasino had afgewerkt had Cato duidelijk goed verteerd. Cis Huyghe wint met bravoure bij de jeugd B. In alle onderdelen afzonderlijk is hij gewoon top. Jasper Devos wordt heel knap derde bij de jeugd B. Sukkelt Jasper niet om uit zijn pak te geraken na het zwemmen, dan wordt hij zelfs 2de. Rhune Vansteenkiste wint mooi na een voor haar sterk loopnummer bij de junioren. De blessure aan de heup behoort nu hopelijk definitief tot het verleden. Hannelore Willen is back. Een 2de plaats bij de beloften op 40” na Cato is haar toebedeeld. Lise Deleersnijder zet haar weg naar de top van de jeugd A categorie vastberaden verder. Een 4de plaats op 10” van de 2de plaats is haar deel. Lotte Vandekerckhove heeft wegens een voetblessure het lopen niet kunnen afwerken en komt dus jammer genoeg niet voor in de uitslag.

Opvallend is dat onze NLT atleten allemaal opvielen door hun supersnelle wissels. De vele wisseltrainingen van vorig jaar zijn er precies goed ingedrild geweest. Proficiat aan iedereen.

Johan Van Wonterghem