No Limit Ladies scoren op Ekiden Brussel

7 enthousiaste NLTmadammen schreven zich, onder leiding van Nancy Vandamme, in voor de aflossingsmarathon Ekiden in het Koning Boudewijnstadion te Brussel. Zaterdag 19 oktober was het zover!  Uitgedost in onze clubkledij vielen we op tussen de meer dan 9000 lopers.  Voor we van start gingen, genoten we van een lekkere “schwalbe” thee van Anne Vandamme en bespraken we onze wisseltechniek. Er moest een lint doorgegeven worden aan de volgende loper die opgesteld stond in het stadion tussen een massa lopers! Het juiste “wisselvak” vinden, zwaaien, roepen om het ploegmaatje te vinden was de boodschap, maar het verliep vlot!

Fotograaf Kris Tytgat was ook van de partij. Tijdens de marathon was Kris te vinden achter een boom, bij een helling,…….hij kwam onverwachts tevoorschijn,  hij stelde zich strategisch op.  Dank je wel Kris voor de mooie foto’s!

Allen gaven het beste van zichzelf op een behoorlijk “vals plat”, lees ferm bergop bergaf, parcours. We liepen een tijd van 3u20 en behaalden een 17 de plaats van de 66 damesteams en tevens de eerste plaats in het klassement van de 10 damesploegen niet aangeloten bij de V.A.L. Een goed resultaat maar bovenal, met het heerlijke gevoel om samen, om als team te sporten!   We sloten de gezellige dag af met taart en chocomelk!  Volgend jaar zijn we weer van de partij!  En…..ook een NLTmannenploeg in 2014?

ekiden brussel 2013 062 ekiden brussel 2013 036 

Ook dank aan onze fotograaf Kris
 
Groetjes Mieke & Nancy