NLT clubdag

Zaterdag (25/11/2023) was het zover. We keren graag terug naar de eerste traditie van de club waarbij een teambuilding-dag werd opgevolgd door een gezellig samenzijn voor de leden.

’s Morgens werden de leden verwacht in zaal Malpertus (14 adults en 40+ enthousiaste jongelingen). Na een korte ontvangst met versnapering en een briefing splitsten de wegen. De jeugd trekt naar Zwevegem voor een potje paintball, de volwassenen trokken de stoute schoenen aan voor een run-bike. Jonas had zijn beste beentje voorgezet en een uitdagend parcours uitgetekend van 21km met een aantal moeilijkere passages voor loper en fietser.

De weergoden waren ons bijzonder gunstig gezind want meestal was het droog met af en toe een fijne afkoeling op een bedje van zon. De temperatuur lag iets lager en het tempo iets hoger dan comfortabel. Maar onder het motto van samen uit samen thuis werden de kilometertjes gestaag afgemalen. Er werd een korte tussenstop met bevoorrading ingelast om het energiepeil opnieuw op peil te brengen.

Rond 12h waren we terug in Malpertus om een broodmaaltijd te nuttigen en korte tijd later de jeugd op te vangen die zich een lekkere pizza laten welgevallen. Het programma voor de adults wordt pas verdergezet op het clubfeest om 19h. De onvermoeibare jeugd zet zich schrap voor Sportivak. Oefeningen onder de deskundige leiding van Lucie. Maar het is duidelijk dat een teambuilding geen training is en de groepsdynamiek zat top, maar de discipline iets minder.

Zonder twijfel is dit voor herhaling vatbaar !

Deleersnyder Chris