Nieuws vanuit de kledij hoek

Aanspreekpunten

Binnen NLT zullen voortaan Eveline Deprez en Koen Baluwé de kledij voor hun rekening nemen en jouw aanspreekpunten zijn. Gelieve alle vragen over kledij steeds naar beide te mailen (deprezeveline@icloud.com en koen.baluwe@telenet.be). We danken Petra voor haar jarenlange enthousiaste en punctuele inzet voor (onder meer) dit deel van onze clubwerking.

Openingsmomenten

De No Limit Shop (bij R sport, Heestertplaats 1 te Heestert  – vlak bij de kerk) is dit jaar open op 26 en 27 januari; 16, 22 en 23 maart; 21 en 29 juni, 14 en 20 september en 14 en 20 december.

Op vrijdag telkens van 17.00 tot 19.00 u, op zaterdag telkens van 9.00 tot 12.00 u.

We verwachten een grote levering (ook van de bestelde items) tegen de openingsmomenten van maart. Als je in januari iets wenst en al weet wat en hoe groot, mag je gerust op voorhand een mailtje sturen om na te gaan of we het nog op stock hebben, zo kunnen we nutteloze verplaatsingen vermijden (al ben je uiteraard altijd welkom voor een gezellige babbel …). Er dient steeds cash of via payconiq betaald.

Startpakketten

Nieuwe leden vanaf C jeugd (alle disciplines) en kids die doorschuiven naar de C jeugd hebben (eenmalig) recht op een kledijpakket in bruikleen  om hen toe te laten de wedstrijden in clubkledij af te werken (verplicht) en in clubkledij te trainen (zo veel mogelijk).

In het seizoen 2024 zijn dit de pakketten :

  • Triatlon basic jeugd & volwassenen: basis trisuit & koerstrui LM
  • Triatlon performance jeugd: basis trisuit & koerstrui LM
  • Triatlon high performance jeugd: basis trisuit & koerstrui LM & running t-shirt & koerstrui korte mouw
  • Duatlon basic jeugd & volwassenen: basis trisuit & koerstrui LM
  • Swimming basic jeugd & volwassenen: sweather & badmuts
  • Cycling basic jeugd & adults: koerstrui LM
  • Cycling competitie (met wedstrijdlicentie): koersbroek kort – koerstrui LM – koerstrui KM
  • Running : running t-shirt

Ter volledigheid : de leden MSS & MWM ontvangen jaarlijks een katoenen t-shirt

Kledij credits

Om wedstrijddeelname (en de ermee gepaard gaande zichtbaarheid voor onze sponsors) te promoten voorziet de club in kledij credits. De afspraken hierover vind je in het kledijreglement op de website. Het huidige reglement is nog van toepassing voor het seizoen 2023, met uitzondering wat betreft de MSS. Het reglement voor 2024 komt uiterlijk eind maart op de website.

De puntenfiche 2023 vind je hier terug. Gelieve die in te vullen en gescand te bezorgen aan Eveline en Koen tegen uiterlijk 15 februari 2024. De punten zullen worden toegekend tegen uiterlijk 15 maart 2024.

Indien je in het seizoen 2023 (dus lidmaatschap Q4 2022 – Q3 2023) een startpakket ontving, dan worden in het seizoen 2023 geen kledij credits toegekend en hoef je ook de fiche niet in te vullen.

Slot

Veel sportplezier (in de perfecte kledij) !