Nieuws uit de No Limit Shop

Stock- en outletverkoop & pasmomenten nieuwe items

Ons kledijteam organiseert in de herfstvakantie (bovenop het gewone gamma) een stock- en outletverkoop en pasmomenten voor nieuwe items.

De No Limit Shop zal open zijn op volgende dagen en uren :

  • Zondagmorgen 29 oktober van 9.30 tot 12.00
  • Woensdagmorgen 1 november van 9.30 tot 12.00
  • Vrijdagavond 3 november van 17.00 tot 19.00

Er zal ook kunnen gepast worden in de Spikerelle tijdens de Feesteloop (4 november) tussen 16.30 – 19.00 (enkel nieuwe items, geen stock- en outletverkoop).

 

Stock – en outlet verkoop

Sinds 2021 zijn een aantal modellen van onze sportkleding door Bioracer licht aangepast en zijn er ook veranderingen gebeurd aan de logo’s. Wij willen de stock die van voordien dateert (maar van design volledig analoog is aan de nieuwe collectie) de deur uit.

Tijdens de stockverkoop wordt de “blauwe” collectie verkocht voor minder dan de helft tot minder dan een derde van de normale verkoopprijs. Prijzen tussen de €15 en €50. De volledige “groene” collectie mag de deur uit aan € 10 per item. Ook voor de kids zijn er outlets te bekomen met prijzen tussen € 5 en € 30. T-shirts voor de kids worden verkocht aan € 5.

We hebben ook nog een aantal items die niet tot de collectie behoren. Ook deze worden aan zeer aantrekkelijke prijzen verkocht. Onder andere sweaters aan € 10.

Om u nog meer te motiveren om eens langs te komen biedt de club ieder lid een kortingsbon van € 5 (enkel te gebruiken op stockverkoop)

Betaling kan enkel contant en via Payconiq.

Pasmomenten voor nieuwe items

De No Limit Shop wil graag haar aanbod uitbreiden met nieuwe kledij maar tegelijkertijd wil de club een doordacht financieel beleid voeren, wat onder meer met zich brengt dat we te grote voorraden willen vermijden.

Daarom proberen we iets nieuws. Op bovenvermelde data kan u in de No Limit Shop in Heestert en in de Spikerelle 4 nieuwe items komen passen : een trainingsbroek met bijpassende hoody met rits (die uiteraard ook afzonderlijk kunnen worden gekocht), een lange loopbroek (tight) en een licht regenjasje. Na de 4 pasmomenten wordt de bestelling doorgegeven. De leveringstermijn is ongeveer 2 maanden.

Alle producten zijn van de gekende zeer goede kwaliteit van Bioracer en worden in een speciaal voor NLT ontworpen “leisure wear” design uitgevoerd. Ze zijn evident perfect geschikt om binnen onze club te sporten maar zijn ook buiten de triatlon omgeving zeer aangenaam om te dragen (ook door broer, zus, mama, papa enz.).

Meer info over deze producten vinden jullie hier.

 

Sportieve groeten