Mooie liedjes duren helaas niet lang.

Mijn 2 weken vakantie zitten er weeral op. Mooie liedjes duren helaas niet lang. Hopelijk zijn mijn batterijen voldoende opgeladen voor de komende periode waarin opnieuw heel wat activiteiten (themakamp Multi Move, Kids Multi Sport³ Feest, …) op de planning staan. Ook de voorbije weken was NLT op heel wat fronten actief. Vincent Cottem voltooide de Ironman van Vitoria – Gasteiz in een PR van 9u45 (cf persoonlijk verslag). Ook Kurt D’Haene & Bjorn Secember kroonden zich tot Ironman in Hamburg. Frederik Vandendriessche zette op de 111 Triatlon van Jabbeke de inhaalrace van zijn leven neer. Delphine Vandevenne moest haar meerdere herkennen in dochter Yara op de sprint triatlon. Zeven atleta atleten stonden aan de start van een ETU Junior Cup (Tabor). Een unicum in onze clubgeschiedenis, met een top vijf plaats van Cato Cassiers, als kers op de taart. Ongetwijfeld zijn er nog heel wat andere prestaties aan mijn aandacht ontsnapt. Waarvoor mijn excuses.

Ook de NLT mailbox kende weinig rust. Zij die mij de voorbije weken hebben gemaild mogen eerstdaags een antwoord verwachten. Ik doe mijn uiterste best om de meer dan 100 binnen gelopen berichten zo snel mogelijk te verwerken.

Depaepe Stefaan