Mallorca here we come!

Bevestiging paasstage 2024

We trekken tijdens de eerste week van de Paasvakantie naar Mallorca. Voor onze stage in het voorjaar werken we opnieuw samen met Flamme Rouge en ze zijn er in geslaagd om een zeer competitief aanbod voor ons in elkaar te steken. Ondanks het feit dat de vluchten algemeen gestegen zijn in prijs en onze stage in een schoolvakantie doorgaat kunnen we de prijs op 1.000 euro houden.

We nemen het vliegtuig in Eindhoven en zullen hiervoor busvervoer inleggen van in Zwevegem. De onderhandelingen voor de bus moeten we nog iets fijner gaan voeren maar dit zal sowieso goedkoper zijn dan zelf rijden (en zeker indien je de wagen in de luchthaven zou moeten parkeren). De hoofddoelstelling is om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen, maar uiteraard – en minstens zo belangrijk – ook om relaties uit te diepen en een leuke tijd te beleven samen.

Wat is het aanbod :

  • Het beoefenen van onze favoriete sporten onder begeleiding van een trainer / begeleider.
  • Vluchten naar Mallorca met vertrek vanuit Eindhoven op maandag 1 april en terug op maandag 8 april.
  • Volpension (buffet) : ontbijt, middag- en avondmaal (niet gastronomisch, maar voldoende en gevarieerd).
  • Fietsvervoer (voor iedereen / inclusief transportverzekering).
  • Deze stage wordt ingericht voor NLT-leden vanaf Jeugd C.

Wat verwachten we van u :

  • Uw inschrijving is compleet bij storting van het voorschot van 300€/deelnemer op rekening van NLT (Rekeningnummer: BE88 4629 1785 7141 / BIC: KREDBEB) met vermelding van de naam van de deelnemer(s).
  • Bevestiging graag naar chris.dls@outlook.com met naam en voornaam zoals op ID + geboortedatum (eventueel scan van identiteitsbewijs nog handiger) nodig voor het boeken van de vluchten en ook indien interesse in busrit naar Eindhoven (zie PPS).
  • Graag spoedig in orde brengen (uiterlijk tegen 9 december !) zodat we de vluchten kunnen boeken en de prijzen behouden.

PS : hoogstwaarschijnlijk vluchten vanuit Eindhoven ’s morgens 1 april en terug  in de namiddag op 8 april

PPS : we zullen bus inleggen om op een comfortabele manier de transit naar Eindhoven te maken : graag bevestiging als je hierop intekent

Sportieve groet – werkgroep stage