Lange fietstraining zondag 26 maart 2023

Op zondag 26 maart 2023 (volgende fietstraining) zullen we een langere fietsrit organiseren met tussenstop. Concreet zullen we een toer van 104km fietsen, waarbij we na 80km zullen stoppen bij Achiel en Hector te Tiegem om een drankje te consumeren.

We spreken af om 9u aan het Clubhuis en vertrekken om 9u15. Verwachte aankomst bij Achiel en Hector is 13u. Na het drankje zullen we verder fietsen zodat we tussen 14u en 15u terug zouden zijn in het Clubhuis. Bovendien zullen we met onze rit een bepaalde figuur vormen (zie foto)!

Het is de bedoeling dat we samen in 1 grote groep rijden, dus neem voor de veiligheid een achterlichtje mee alsook een reserveband met bommetje. Vergeet ook geen cash geld mee te nemen om een drankje te kopen. Indien je een fietscomputer hebt, is het handig om de rit (zie bijlage) hierop te zetten.

Enkel voor Jeugd C en Jeugd B zal de training zoals gewoonlijk doorgaan om 9u. Om een idee te krijgen hoeveel leden mee zouden fietsen, zouden we jullie willen vragen om deze link in te vullen.

Jordy Buyck