Kookploeg maakt zich klaar voorstage

Nog enkele dagen en we vertrekken op stage naar Westouter. Zowel het sportieve luik als het culinaire gedeelte staat voor 99,9 % op papier. De kookploeg stelde reeds de menu samen waar we hopelijk iedereen kunnen mee verblijden. Zoals alle vorige jaren blijven de maaltijden Top Secret.

Dit jaar zal telkens het menu voor de volgende dag opgehangen worden. We willen wel al een tip van de sluier lichten door onze boodschappenlijst door te geven. Neem deze zeker goed door want wie weet zit er hier misschien een vraag voor de quiz in verborgen.

We gaan op stage en nemen mee :

45 potjes rijstpap, 2,1 kg bakboter, 5 l yoghurt, 70 l melk, 500 gr jonge kaas, 3,5 kg gemalen kaas, 6 eieren, 1 kg kruidenkaas, 5 vlootjes smeerboter, 45 sneden jonge kaas, 9 kg pitavlees, 4,5 kg hesp in dikke sneden, 14 kg gemengd gehakt, 45 sneden hesp, 1 veggieburger, 150 gr veggieballetjes, 200 gr gerookte zalm, 8 kg kipfilet, 16 kg stoofvlees, 150 gr quorngehakt, 12 scampi’s, 200 gr kabeljauw, 70 ovenkoeken, 800 ontbijtbroodjes, 6,5 kg macaroni, 3 kg rijst, 4,5 kg spaghetti, 2 bollen look, 3 stuks ijsbergsla, 20 tomaten, 10 komkommers, 6,6 kg wortels, 2 groene selders, 10,75 kg gepelde tomaten, 4,5 kg tomatenpulp, 1,5 kg tomatenpuree, 2 rode paprika’s, 20 kg aardappelen, 7,5 kg champignons, 3 bakjes waterkers, 29 ajuinen, 9 broccoli ’s , 9 stalen prei, 45 appels, 180 schijven ananas, 8 kg appelmoes, 10 witloof stronkjes, 95 bananen, 1kg gemalen koffie, 225 brikjes fruitsap, 4 grote flessen water van 5 liter, 6 flessen grenadine, 6 flessen witte wijn, 6 flessen rode wijn, 3 liter bruin bier, 6 liter fruitsap, 3 liter alcoholvrije aperitief, 100 flesjes water van 0,5 l, 3 dozen perziken in blik, 4 dozen ananas in blik, 2 kg bananen, 2 kg appels, 2 kg peren, 1 kg ontpitte druiven, 8 kiwi’s, 1 pot mayonaise, 1 kg bruine suiker, 540 servetten, 2 potten confituur, 6 potten choco, 2 dozen nesquick, 6 dozen muesli met chocolade, 6 dozen muesli met fruit, 2 kg speculaas, 6 pakken peperkoek met suiker, 1kg huishoudbloem, 1 potje peper, 1 potje zout, 1 potje nootmuskaat, oregano, dragon, tijm, laurier, viskruiden, 1 potje kerriepoeder, 1 potje lookpoeder, 1 potje spaghettikruiden, 1 potje kippenkruiden, 1 potje paprikakruiden, 135 stuks fietskoeken, 45 ander koeken, 50 suikerwafels, 50 mueslirepen, 50 stukjes rijsttaart, 46 bouillonblokjes, 45 stukken taart, 1 doos bindmiddel , 1 doos bindmiddel bruine sausen, 1 zak snoepjes, 100 chocolaatjes, 10 zakjes vanillepuddingpoeder, 500 gr kristalsuiker, 1 knijpfles mosterd, 2 knijpflessen mayonaise, 1 knijpfles ketchup, 2 flessen dressing, 20 kg verse frieten, 5 kg frietvet, 6 liter frituurolie, 45 aperohapjes.

Naast deze voedingswaren zorgen wij ook nog voor voldoende keukenrollen, wc-papier, afwasmiddel, vaatwas-tabletten, afdrooghanddoeken, afwassponsjes, inoxschuursponsjes, verlengkabels, pottenlappen, messensets, wetstaaf, dunschillers, extra bakken, grote thermos, extra tafel, tafelpapier, onderzetters, extra frietpot, 2 grote chafing-dishes, 1 bain-marie, 1 keukenrobot, 1 mixer, aluminiumfolie, vershoudfolie, handzeep, vochtige doekjes, …..

Als allerlaatste nemen we ook nog onze eigen bagage mee, veel werklust, een goed humeur en kregen ieder onder ons gelukkig de nodige dagen verlof van onze respectievelijke werkgevers.

Tot woensdag in Zwevegem,

Lieve, Eveline, Lucie, Bart en Anuscka