Kerst en nieuwjaarswensen

Beste allemaal,

2020.

Wat een jaar was me dat.

Eind 2019 begin 2020 kwamen de eerste berichten binnen dat er een besmettelijke longziekte was uitgebroken in het verre China.  Onze eigenste topviroloog Mark Vanranst vond het toen nog zeer onwaarschijnlijk dat het Coronabeestje zo snel zijn weg zou vinden naar ons klein Belgenlandje. 3 maanden na de uitbraak in China veranderde  Corona ons leven compleet. In de eerste golf leek de Coronadreiging voor de meeste onder ons nog ver weg. Hetzelfde  beestje veranderde tijdens de 2de golf van naam en werd Covid genoemd.  Even besmettelijk maar plots veel dichterbij. Gelukkig heeft  de wetenschap “zijn turbo opgezet” en werd er in minder dan 1 jaar tijd een vaccin ontwikkeld. Ik hoop nu echt dat dit vaccin ons zal toelaten om vanaf juli – augustus 2021 ons normaal leven weer op te pikken.

Ondanks alle noodzakelijke beperkingen die er ons van overheidswege werden opgelegd hebben wij steeds getracht om al onze leden maximaal te blijven ondersteunen en begeleiden. Ik ben vooral fier vast te stellen, dat wij in vergelijking met de meeste andere clubs in Vlaanderen er toch in zijn in geslaagd om op een veilige en correcte manier jullie een degelijk sportaanbod te hebben gegeven. Ik wil dan ook iedereen bedanken die heeft meegewerkt om dit huzarenstukje tot een goed einde te brengen.

2020 is voor de meeste van jullie een jaar geweest van alleen maar trainen. Ik hoop dat 2021 het jaar zal zijn dat jullie ook terug in competitie zullen mogen treden. Als ik zie hoe jullie al die tijd gedreven zijn gebleven, dan heb ik er alle vertrouwen in dat jullie dat goed gaan doen.

Ik wens jullie allemaal een gezond en gelukkig 2021.

Sportieve groet.

Voorzitter Johan Van Wonterghem