Jonge leeuwen gezocht. Bouw mee aan de toekomst.

Net vóór de corona pandemie werd de werking van het No Limit Team door Clubgrade onder de loep genomen. Vooral de duurzaamheid van onze vereniging werd na een grondige doorlichting als voornaamste werkpunt naar voor geschoven. Er moeten meer schouders komen om het gewicht van de vereniging te dragen en de toekomst te verzekeren. Met het “Pump it up” project werd begin april 2022, met succes, een eerste voorzet gegeven. Maar hiermee is de kous nog niet af.

Om vergrijzing tegen te gaan en de binding met één van onze grootste afdelingen ( de jeugd) binnen de club niet te verliezen wil het bestuur naast de 5 bestaande commissies een jeugdcommissie oprichten waarin jongeren zetelen en mee participeren aan het beleid. We zijn op zoek naar 6 jonge leeuwen (doelgroep 16 – 23-jarigen) die zich hiervoor willen engageren. Ben jij één van die jongeren die voor een frisse wind wil zorgen binnen het No Limit Team? Aarzel niet en dien vóór 15 augustus 2022 jouw kandidatuur in via info@nlt.be 

Het is de bedoeling om nog vóór de start van het nieuw seizoen 2022 – 2023 deze jeugdcommissie conform de statuten te installeren. Voor extra info en bijkomende vragen mag je mij steeds contacteren. Ik zal jullie met veel plezier verder informeren.