Inschrijvingen IM Maastricht zijn geopend !!!

Na de vele Ironman getuigenissen een ultieme oproep voor de Ironman NLT volgend jaar. Het is niet de bedoeling om er een lang bericht van te maken want de beslissing om al dan niet te nemen moet volledig uit vrije wil gebeuren en niet louter in een opwelling. Het is een aanzienlijke investering (zowel in tijd als in centjes), maar het loont zeker de moeite !
Nog even een korte opsomming van de voordelen van Maastricht als lange-afstandsdoel voor geïnteresseerde No Limit Team atleten :
– Relatief dichtbij (dichtste IM bij Zwevegem-Avelgem)
– In de verlofperiode (6 augustus 2017 – 1 week later als dit jaar)
– Uitdagend parcours (naar goeie Ironman traditie)
– Super parcours voor supporters (1 grote wisselzone + zwemmen&lopen perfect te volgen)
– Rolling start (grote kans op een rustige start van de zwemproef)
– 1 van de 2 Europese wedstrijden met mogelijkheid tot Relay (trio) in het IM circuit
– Maastricht is een supertoffe stad met hotellekes en restaurantjes + shoppingmogelijkheden
Vorig jaar 700 deelnemers en in de editie dit jaar reeds 2.000 atleten uit 58 landen. Bij interesse is het dan ook aangewezen om niet al te lang te wachten om in te schrijven. Via de algemene website www.ironman.com kom je al snel op de wedstrijdkalender terecht. Na een aantal gesprekken met geïnteresseerden komen we toch al snel op een 18-tal kandidaten single en minstens 2 relay-teams.
In aanloop naar de wedstrijd zouden we kijken om een aantal wedstrijden uit te stippelen (kwart + half) en eventueel een weekend in de buurt voor parcoursverkenning. Ik zou zeggen : laat de tamtam zijn werk doen !
PS : bij definitieve inschrijving, laat even een berichtje (chris.dls@ranson.be of 0479 494 375) : dan hou ik een lijstje bij en kan er eventueel afgestemd worden voor hotel of team-racking.

Chris Deleersnyder