De jeugdcommissie … misschien iets voor jou?

De jeugdcommissie, wat is dat? Misschien heb je het al gehoord, maar NLT 2.0 wil een JEUGDCOMMISSIE in het leven roepen. Er trainen heel wat verschillende leeftijdsgroepen binnen onze club, van de allerkleinsten tot de iets rijpere atleet. Als bestuur willen we de stem van elk van die leden in ons bestuur horen. De ouders, de trainers, leden, ervaringsdeskundigen, ….maar ook die van onze jeugd ! Het is belangrijk dat we onze clubwerking ook door hun bril bekijken en dat we rekening houden met de visie van deze jongeren.

Concreet willen we, conform de statuten, dus een jeugdcommissie oprichten bestaande uit 6 jongeren (geboortejaar 2007 en ouder). De voorbije maanden mochten we reeds 4 kandidaturen ontvangen. We hebben er echter 6 nodig om een volwaardige jeugdcommissie te kunnen samenstellen. Vanuit de commissie zullen we later, op de algemene vergadering, een coördinator en rapporteur aanduiden die lid worden van het bestuur van het No Limit Team. Op deze manier krijgt de stem van de jeugdcommissie ook een volwaardige plek binnen het algemeen bestuur.

Heb jij zin om mee te werken aan leuke initiatieven voor onze jeugd ? Wil jij mee bouwen aan de toekomst van NLT 2.0 ? Wil jij de stem van de jeugd vertegenwoordigen binnen het bestuur ? Gelieve dan jullie kandidatuur door te sturen naar info@nlt.be. Twijfel echter niet en hou je agenda voorlopig al vrij want de eerste Raad van Bestuur gaat door op donderdag 27 oktober om 19 u. in het No Limit House!

Depaepe Janne