He’s back

Hij is terug na 10 dagen carrantaine in de Atleta Hills, afgezonderd van alle WK voetbalgekte en het dagelijks No Limit gebeuren. Wat heeft deze afkickperiode onder de stralende Spaanse zon, met zicht op de middellandse zee en de Rooske Baert rots (zie foto) opgeleverd? De bleekscheet ziet er wat bruiner uit. De weegschaal heeft het wat moeilijker. De vaststelling dat geduld niet mijn sterkte eigenschap is en een leven zonder No Limit o zo moeilijk is. Hopelijk zijn de batterijen voldoende opgeladen om de drukke vakantieperiode door te komen. Er staat opnieuw heel wat op de plank ( 23 juni 2018 Uitstuif Multi Water Move, 30 juli & 1 juli 2018 het Gravelines Triatlon weekend, 8 juli 2018 de Multisport Happening, de transfer van het oude naar het nieuwe zwembad in Zwevegem, de intense voorbereiding op BK Izegem, en zo kunnen we nog even doorgaan, …)

Mijn afwezigheid was helaas ook voelbaar op de website. Waarvoor mijn excuses. Vooral aan de vele No Limit deelnemers die de triatlon en duatlon van Kortrijk met de Betopor tenue blauw hebben gekleurd. Jullie waren top en verdienden meer aandacht. Gelukkig zijn jullie prestaties massaal opgenomen in de sociale media.

Ik ga het hierbij houden en mij volop storten op de lange “to do lijst”, die ik gisteren tijdens de terugvlucht heb opgemaakt. Een kwestie om met de voeten op de grond te komen.

Stefaan Depaepe