Helpers gezocht voor de NLT Triatlon Happening op 15 mei 2022

Beste allen (atleet, ouder, sympathisant),

Het triatlon- en zwemloopseizoen is reeds gestart. Ook No Limit Team heeft diverse evenementen op de sportieve agenda geplaatst. Op 15 mei aanstaande komt een groot event eraan : de NLT triatlon happening (in en langs het kanaal in Zwevegem met O.C. de Kappaert als uitvalsbasis).

Dit is door de combinatie van de drie (buiten)sporten een uitdagende organisatie waar er zeer veel helpende handen voor nodig zijn.  Bij deze een zeer warme oproep aan alle ouders, sympathisanten en leden vanaf 16 jaar om de schouders mee onder deze organisatie te zetten.

 

We voorzien vier blokken :

Zaterdag 14 mei vanaf 13.30 u tot ongeveer 18.30 u

Opbouw parcours en wisselzones + voorbereiden wedstrijdsecretariaat en catering + …

Zondag 15 mei vanaf 7.00 u tot 10.00

Afwerken parcours + catering + lunchpakketten vrijwilligers + (vanaf 9.00 u) wedstrijdsecretariaat + beveiliging wisselzone …

Zondag 15 mei vanaf 10.45 u tot 16.00

Wedstrijdbegeleiding/fietsers/bevoorrading/wisselzones/veiligheid + Wedstrijdsecretariaat +

Catering + …

Zondag 15 mei van 16.00 tot ongeveer 20.00 u

Afbraak parcours en wisselzones + (vanaf 17.00 u) catering + …

 

We plannen alles zo in dat iemand die bepaalde wedstrijden wil zien (zoon/dochter/partner …) dit ook kan. De club zorgt voor broodjes en drankjes voor de helpers.

Wie wil ons komen helpen en wanneer ? Meerdere tijdsblokken aangeven is uiteraard perfect mogelijk !

Mensen die bij opbouw en afbraak een bestelwagen ter beschikking hebben of tijdens de wedstrijd een motor zijn zeer welkom. Iedereen die wil helpen, graag een berichtje aan Koen.baluwe@telenet.be met vermelding van uw GSM nr. Ook voor vragen of suggesties kan u per mail bij Koen terecht. Graag bericht voor 20 april zodat we de lijsten tijdig kunnen opmaken.

Dank voor uw steun !