Geniet van de wedstrijdkick. Good luck!

De versoepelingen van 9 juni 2021 hebben er eindelijk voor gezorgd dat de atleten dit weekend opnieuw gaan kunnen genieten van de wedstrijdkick. Heel wat No Limitters staan zondag individueel of in teamverband aan de start van de CAAAP Triatlon & Duatlon van Kortrijk. Het wordt, met de voorspelde zomerse temperaturen, een shock voor het lichaam na zo’n lange wedstrijdarme periode. Veel atleten worstelen met een pak vragen. Hoe staat het met mijn conditie en de concurrentie? Welke impact heeft de corona pandemie gehad op het duatlon en triatlon peloton? Zijn mijn doelstellingen wel realistisch? Enkele jeugdatleten zetten de stap naar een hogere categorie . Zo wil Hannelore Willen nu zondag haar body voor het eerst confronteren met de kwartafstand bij de elite dames. Anderen maken dan weer voor het eerst, via de trio-formule, kennis met de triatlonsport. Allemaal uitdagingen die we met een arendsoog zullen volgen.

Nu zondag wordt ook een mijlpaal in de wielergeschiedenis van het No Limit Team. Na een afwezigheid van bijna tien jaar gaan onze clubkleuren opnieuw te zien zijn in het wielerpeloton. Zondag staat Massimo Vandendriessche aan de start van het provinciaal kampioenschap U15 in Ruddervoorde – Baliebrugge.

Het wordt ook een weekend voor de supporters. Geef onze atleten een duwtje in de rug en kom op een veilige manier supporteren.

Good luck!