Gedeelde smart is halve smart. Gedeelde vreugde is dubbel!

Er was al een tijdje sprake van om een halve triatlon uit te stippelen als clubdoel voor 2016. Het is altijd leuk om elkaar het vuur aan de schenen te leggen. Indien de wedstrijd dan eens wat langer duurt dan een sprint of een kwart kan dit dus enkel nog plezieriger zijn. Er werd een kalender aangelegd met alle wedstrijden op wandel-, rij- en vliegafstand. Maar 1 wedstrijd springt er dan toch een beetje bovenuit : Choisy-Au-Bac. De wedstrijd ligt op 200km van onze thuisbasis, wat perfect te doen is met de wagen (zeker omdat de start maar is voorzien rond het middag-uur). Dus zelfs indien je pas in 6 uur finisht of indien je dat in 4,5 uur doet maar nog anderhalf uur pinten wil drinken kun je nog steeds op een deftig uur in je bed liggen om de volgende werkdag goedgeluimd (maar wat stijfvan de spierpijn) in te stappen.

Het zou zeer fijn zijn indien we met een grote NLT-delegatie zouden kunnen afzakken. Voor velen kan het een vroeg doel op het jaar zijn : 15 mei. Voor anderen is het een perfecte test in de voorbereidingen voor nog langer werk later op het jaar. Voor de survivors is er de mogelijkheid om voor het volledige pakket te gaan met een kwart op zaterdag en de halve op zondag. De inschrijvingen dienen individueel te gebeuren, maar eventueel kunnen jullie een berichtje sturen naar mezelf : chris.dls@ranson.be indien je intereese hebt om mee te doen. We kunnen dan een korte status update posten zodat er eventueel nog wat twijfelaars over de streep worden getrokken. De inschrijvingen gaan eind deze maand open !

Niet twijfelen maar doen !  Meer info en inschrijven via de website : http://www.compiegne-triathlon.fr/

Filmpje te vinden via : http://www.compiegne-triathlon.fr/index.php?page_id=20370 (voor de ‘mindere’ zwemmers : check zeker het filmpje rond 1’50).

Chris Deleersnyder