Donkerrun … cocktail van fun en sportplezier

Onze hoofdsponsor Betopor is één van de partners van de Donkerrun in Oudenaarde. De DonkerRUN, die doorgaat op vrijdag 6 maart 2020 (19u00- 22u00), is een gezellig loopevenement voor het goede doel op het terrein van The Outsider naast de Donk-vijver. Beleving en ambiance verzekerd. Na het lopen is er nog een party in The Lakehouse waar we samen uit bol kunnen gaan.

Iedere deelnemer loopt een onbeperkt aantal rondes van 1,7 km op een sfeervol verlicht parcours en schenkt per ronde 1 € voor het goede doel door op een grote rode knop te duwen.

Dankzij zij Betopor kunnen jullie zich voor de kostprijs van 10 €, via het No Limit Team, inschrijven voor de Donkerrun. Hiervoor kunnen jullie tussen 19u00 en 22u00 een x-aantal rondjes afhaspelen voor het goede doel, krijgen jullie gratis een set LED schoenclips en krijgen jullie vrije toegang tot de party in het Lakehouse. Een niet te missen No Limit avond.

Gelieve jullie deelname vooraf door te mailen naar info@nlt.be en de 10 € te storten op de NLT rekening BE88 4629 1785 7141.

Voor meer informatie kan te terecht op https://www.donkerrun.be/