Dikke duim omhoog voor alle vrijwilligers

Beste allen,

Via deze weg wensen we graag nog een dikke duim omhoog te steken naar alle vrijwilligers die het ons mogelijk hebben gemaakt om ook dit jaar weer een schitterende editie neer te zetten van onze Triatlonhappening.

 We denken er hard over na om volgend jaar in te zetten op het BK jeugdtriatlon. Dit zou wel inhouden dat we onze eisen nog iets hoger zullen moeten stellen aan onze organisatie en onze goed geoliede machine nog wat bij te smeren. De laatste 3 jaar konden we rekenen op heel wat helpende handen maar het zou zeker nuttig zijn om een tijdig overzicht te bekomen van wie aan een bepaalde blok wil meewerken. Het is telkens een moeilijke puzzel om te leggen en daarom beginnen we hier liever vroeg aan. De datum voor volgend jaar ligt nog niet vast maar hoogstwaarschijnlijk wordt dit opnieuw het weekend van Hemelvaart (laatste weekend van mei).

 De ‘knelpuntberoepen’ zijn motards en iemand met een zodiac (we kunnen zelf een kapitein verzorgen). Voor de rest rekenen we op opbouwers en afbrekers, barmensen, waterdragers, wisselzonebeheerders, keerpuntverzorgers, op-en afstaplijnaanduiders, tijdsopnemers, speakers, etc. Binnenkort starten we onze commissie VRIJWILLIGERS op. Wie ons team (Heidi C, Isabelle D, Chris D) wil versterken stuurt best een berichtje naar chris.dls@outlook.com. Hierover volgt later nog meer nieuws !

 Liefst vrijwilliger, van harte dank om jullie schouders mee onder deze activiteit te willen zetten.

Teamwork makes the Dream Work !

Zoals jullie in de fotogalerij kunnen zien was het groen alomtegenwoordig.