Anuscka van de kookploeg blikt terug op de stage in Westouter

De voorbereidingen begonnen reeds in de loop van de maand februari met de vraag wat zullen we de hongerige sportieve magen aanbieden. We keken even terug wat iedereen de vorige jaren smaakte en vulden aan met wat nieuwe gerechten.

Op vrijdagmorgen trokken we naar de Colruyt met een goed gevulde winkellijst en een 2 tal uur later kwamen we buiten met 2 overvolle karren. Toen begon de “Tetris” oefening om alles in de mobilhome en de auto te doen passen. Nog een snelle hap en kort na de middag gingen we Eveline oppikken om richting Westouter te rijden.

Ter plaatse begonnen we direct uit te laden. Wanneer Lieve aangekomen was gingen  we onmiddellijk aan de slag met het maken van de chocoladepudding en de macaroni. Kort erna kregen we ook bezoek van de sportieve begeleiders  en voelden we dat de sfeer meteen goed zat.

Op zaterdag en zondag gingen we verder op de tonen van we moeten rennen, springen, vliegen , duiken vallen opstaan en weer doorgaan. Maar voor de kookploeg dan tafels dekken, groenten schoonmaken, vlees bakken, uitscheppen, afwassen en weer doorgaan.

Alle leden van het kookteam zagen dat de gerechten smaakten want bij de 2de beurt was er steeds een lange wachtrij. Dit kunnen wij ten zeerste waarderen.

Zondagnamiddag vertrokken wij na het opruimen ook huiswaarts om moe maar voldaan terug aan onze werkweek te beginnen. Wellicht voor velen onder ons ook met kleine oogjes zoals de meesten  van de kids. Vanwege de ganse kookploeg een dikke duim en hopelijk mogen we jullie terug verwachten volgend jaar wij kijken er in ieder geval al terug naar uit.

Mijn dank gaat ook uit naar het ganse kookteam Lieve, Eveline, Ilke en Bart. Zonder jullie zou het culinaire gedeelte zeker niet lukken.

Anuscka