Competitie IS fun

Met zijn allen malen we heel wat baantjes af in het zwembad, we fietsen menige kilometer en binden onze schoenen minimaal één maal per week onder ons beentjes. Er is niks leuker aan dan om je even met jezelf  te meten tijdens een wedstrijdje.

De Olympische gedachte staat hier steeds voorop uiteraard. Met NLT willen we One Big Family zijn dus supporteren we elkaar met zijn allen over de meet – en dat in om het even welke tijd !

In het weekend van 17 en 18 september is het een waar triatlonfestijn in Zuid-België (reken toch wel minimaal op een kleine 2 uur rijden). Er worden allerhande wedstrijden georganiseerd op zaterdag en zondag en dit voor jong en oud. We denken er hard over na om volgend jaar met NLT richting de grootste meren van België te trekken om daar de ironman afstand af te leggen (kijk naar het startfilmpje en krijg kippevel 🙂 Ironlakes – Triathlon aux Lacs de l’Eau d’Heure).

Dit jaar zouden we al even een teen in het water gaan steken om te testen. Wie doet er mee  ?

Inschrijven kan tot eerste week van september (er is wel een maximum aantal deelnemers per discipline). Kijk even na en maak elkander warm. In de buurt zijn er wel heel wat accomodaties te vinden om te overnachten maar wacht best niet te lang om eens te kijken indien je daar wil blijven.

Op zaterdag 17 september : volledige en halve afstand

Op zondag 18 september : teens (8h45) / sprint (9h) / my first triatlon (9h15) / kids (9h30) / mini kids  (12h) / kwart (14h30).

Bovendien kan bijna iedere wedstrijd ook in trio worden uitgevoerd.

Er zijn dus geen excuses.

Hou elkaar misschien wel wat op de hoogte indien je beslist om ergens aan deel te nemen.

Op die manier staat er niemand – tegen de verwachtingen in – alleen aan de start.

Triatlon Commissie – Chris Ddeleernsnyder