Een heel tevreden Voorzitter

Beste NLT-ers,

Wat een jaar was me dat. 2017 heeft op alle vlakken de verwachtingen ingelost zo niet overtroffen. Op alle fronten hebben onze leden het beste van zichzelf gegeven. Zowel op training, op wedstrijd als na de wedstrijd heeft iedereen zijn beste beentje voorgezet.

Ligt het aan de nieuwe clubkleuren? Zit het No Limit House er voor iets tussen? Ik weet het niet. Ik kan alleen maar vast stellen dat er dit jaar een enorme positieve vibe is geweest.

Multi Water Move is een ongelooflijk waardevolle bewegingstraining voor onze allerkleinsten. De kinderen vinden het fantastisch om bewegend meegenomen te worden in een wereld vol fantasie. De fysieke en cognitieve progressie die de kinderen jaar per jaar maken is echt gigantisch.

De multi sportschool doet het eveneens fantastisch. De trainingen worden zeer goed bijgewoond en op de vele zwemlopen was het NLT 2.0 heel dikwijls hofleverancier qua deelname.

De jeugd heeft in 2017 een enorme stap gemaakt qua trainingsaanpak. Voor de fun, de competitie en Atleta was er een zeer uitdagend traingingsprogramma uitgewerkt. Het ambitieuze plan om voor deze 3 groepen een  uitgebalanceerd trainingsprogramma op te maken is wonderwel gelukt. De doorstroming vanuit de multi move blijkt voor de jonge kinderen een logische stap te zijn.

De volwassen hebben dit jaar opnieuw het beste van zichzelf laten zien. Maastricht was wat voor hen en voor de club  het topmoment van 2017. In het Ironmancircuit heeft het NLT 2.0 in Maastricht triatlon geschiedenis geschreven.

De jeugd heeft ondertussen de trainingen hervat. De volwassen doen hun best om één maand rust te nemen en starten begin november aan een nieuw en uitdagend sportief jaar.

Het bestuur en de sportieve omkadering zullen verder alles doen wat mogelijk is om van 2018 opnieuw een toptriatlonjaar te maken.

Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om alle leden, sponsors, trainers, bestuur, supporters en werkgroepen te bedanken voor hun zeer gewaardeerd engagement. Ik ben er van overtuigd dat wij zo met het NLT 2.0 verder een benchmark en voorbeeld gaan zijn voor triatlon minnend binnen – en buitenland.

Sportieve groet.

Voorzitter Johan Van Wonterghem