1000k against Cancer- A pain in the Ass

Enkele maanden geleden besloot ik (Jurgen Soetaert) om samen met 3 vrienden deel te nemen aan de grootste actie voor Kom op tegen Kanker namelijk de 1000km.

Elk jaar in het Hemelvaart weekend fietsen teams 1000km op 4 dagen en zamelen daarvoor een startbedrag van 5.000 euro in. Deze opbrengst gaat integraal naar wetenschappelijk kankeronderzoek. Vorig jaar werd via de 1000km maar liefst 4,93 miljoen euro ingezameld door 986 teams. Ook wij gaan die uitdaging aan en rekenen graag op jouw steun om ons aan de start te brengen.

Hoe kan je ons steunen?

Via een gift. Voor giften vanaf 40 euro op jaarbasis ontvang je van Kom op tegen Kanker een fiscaal attest zodat jouw gift fiscaal aftrekbaar wordt. Een gift voor ons team kan je storten op rekeningnummer BE14 7331 9999 9983 van Kom op tegen Kanker met als vrije mededeling: 170 206 225 GIFT.

Of steun ons makkelijk via onze teampagina: https://www.1000km.be/team/pain-ass en klik rechts bovenaan op de ‘steun dit team’ knop om een gift te doen.

Krijg je liever iets meer in de plaats voor jouw steun dan onze eeuwige dankbaarheid en een fiscaal voordeel, dan voorzien we nog enkele andere zaken:

Binnenkort worden zakjes heerlijke Belgische chocoladetruffels aangeboden. Volg onze facebookpagina en blijf op de hoogte van zodra ze beschikbaar zijn.

https://www.facebook.com/PainInTheAss1000km/

De facebookpagina is nog maar net opgestart , dus even liken vinden we best leuk !

Op 18-19 en 20 januari bieden we op Velofollies in Kortrijk leuke fietsgadgets aan ten voordele van ons fietsteam. Je kan er ass savers en lampjes kopen met ons logo erop. Ben je niet op de beurs, dan kan je ze ook via de teamleden of facebook bestellen.

Heb je geen nood aan lekkers of fietsgerief, dan zijn we uiteraard ook heel blij als je wil meewerken aan één van onze acties. Verkoop je graag mee onze chocoladetruffels, ben je een verkooptalent dat alle bezoekers op Velofollies warm kan maken voor onze gadgets, of heb je een geniaal idee om geld in te zamelen? Laat zeker iets weten, alle hulp is meer dan welkom.

Alvast bedankt voor jullie steun (op éénder welke manier, ook morele steun wordt heel erg gewaardeerd).

Groetjes,

 

Jurgen Soetaert

Tycho, Wouter en Gino – Team Pain in the Ass